Torna a l’inici

Connecta una impressora a Square

A qui va dirigit aquest article?

Als negocis que hagin de connectar una impressora al TPV Square per primera vegada. Si tens problemes amb una impressora nova o existent, ves a Resolució de problemes amb la impressora. Un cop hagis connectat correctament la impressora al TPV Square, hauràs de configurar què imprimirà. Consulta més informació sobre com configurar un perfil d’impressió. Per connectar una impressora, cal activar els permisos de l’equip per permetre que els empleats configurin el hardware.

Imprimir amb Square

Les impressores es poden fer servir per imprimir rebuts, comprovants de comandes en persona i online, resguards dels comprovants i comandes anul·lades. Consulta més informació sobre les capacitats de la impressora i el TPV.

Abans de començar

Identifica el model de la impressora

El TPV Square és compatible amb diverses impressores. Hi ha dues maneres d’identificar la impressora.

• Amb el nom i número del model: és la referència específica d’una versió particular d’una impressora. La ubicació del nom i el número del model poden variar en funció del tipus d’impressora.

• Amb l’adreça IP de la impressora: és una seqüència llarga de números (per exemple: 192.168.1.123) que figura en la fitxa tècnica de la impressora. Cada impressora de xarxa d’un punt de venda en té una de diferent. Això només s’aplica a les impressores de xarxa.

Identifica el tipus de connexió

USB

Els dispositius USB es connecten directament al dispositiu TPV compatible. Si fas servir l’Square Stand, l’Square Register o l’Square Terminal, pots connectar l’accessori USB directament al hub USB mitjançant el cable d’alimentació. Pel que fa als dispositius Android, t’hauràs de connectar mitjançant un adaptador USB OTG (On-The-Go). Comprova que el dispositiu Android sigui compatible amb l’USB OTG o el mode d’amfitrió USB. Les impressores USB es connecten per cable a un sol dispositiu TPV i només aquest pot imprimir-hi.

Nota: no es pot connectar una impressora a un dispositiu iOS directament mitjançant un connector Lightning o un cable USB-C.

Ethernet

Els dispositius Ethernet es connecten a l’encaminador o commutador mitjançant un cable Ethernet. Un cop connectats a l’encaminador, els accessoris de hardware es connectaran al dispositiu TPV mitjançant la connexió wifi. No podràs fer servir la connexió Ethernet en mode sense connexió.

Wifi

Els dispositius wifi es connecten sense fils a l’encaminador. Comprova que el dispositiu i els accessoris de hardware estiguin connectats a la mateixa xarxa mitjançant wifi o Ethernet. Si no és així, no es podran connectar.

Bluetooth

Els dispositius Bluetooth es connecten al dispositiu sense cables mitjançant la connexió Bluetooth. Aquest tipus de connexió funciona millor a poca distància i no es recomana per a comandes per a cuina. Hauràs d’assegurar-te que el dispositiu i els accessoris de hardware estiguin a menys de 3 metres els uns dels altres. Les impressores Bluetooth només es poden connectar sense fils a un sol dispositiu TPV, que és l’únic que hi pot imprimir.

En el cas dels dispositius iOS, Square necessita accedir a la teva xarxa local per connectar-se a les impressores de la xarxa. Activa la xarxa local al dispositiu des de Configuració > Square > Xarxa local per activar-ne l’accés, i torna a iniciar l’aplicació de Square.

Comprova que la impressora i el dispositiu estiguin connectats a la mateixa xarxa wifi.

Opció 1: connecta’t a una impressora Ethernet

1. Comprova que la impressora estigui connectada a l’alimentació mitjançant el cable subministrat pel fabricant.

2. Si cal, prem l’interruptor que trobaràs a la part posterior o inferior per engegar-la.

3. Localitza el port Ethernet al qual vols connectar-la. Pots fer servir un port Ethernet lliure de l’encaminador o del commutador, o bé connectar-la directament a un port Ethernet instal·lat a l’establiment.

4. Connecta un extrem del cable al panell posterior de la impressora i l’altre, al port Ethernet.

5. A l’aplicació de Square, toca ≡ Més > Configuració > Hardware > Impressores

6. Toca la pestanya Impressores si no està seleccionada.  Si la impressora Ethernet està connectada a la mateixa xarxa que el dispositiu TPV, hauria d’aparèixer a la llista.

7. Configura un perfil d’impressió.

8. Toca Desa i, a continuació, Assigna una impressora.

9. Selecciona la impressora de la llista i segueix les instruccions per connectar-la.

10. Toca Desa.

Opció 2: connecta’t a una impressora wifi

1. Comprova que la impressora estigui connectada a l’alimentació mitjançant el cable subministrat pel fabricant.

2. Si cal, prem l’interruptor que trobaràs a la part posterior o inferior per engegar-la.

3. Segueix les instruccions del fabricant de la impressora per connectar-la a la mateixa xarxa wifi que fan servir els dispositius TPV.

4. A l’aplicació de Square, toca ≡ Més > Configuració > Hardware > Impressores.

5. Toca la pestanya Impressores si no està seleccionada.  Si la impressora està connectada a la mateixa xarxa que el dispositiu TPV, hauria d’aparèixer a la llista.

6. Configura un perfil d’impressió.

7. Toca Desa i, a continuació, Assigna una impressora.

8. Selecciona la impressora de la llista i segueix les instruccions per connectar-la.

9. Toca Desa.

Opció 3: connecta una impressora USB a l’Square Stand, l’Square Register o l’Square Terminal

1. Comprova que la impressora estigui connectada a l’alimentació mitjançant el cable subministrat pel fabricant.

2. Si cal, prem l’interruptor que trobaràs a la part posterior o inferior per engegar-la.

3. Connecta el cable USB de la impressora al hub USB de Square.

1. Nota: el hub per a l’Square Terminal és un accessori opcional. Es pot comprar al web de Square.

4. A l’aplicació de Square, toca ≡ Més > Configuració > Hardware > Impressores. Si la impressora USB està connectada al hub USB, hauria d’aparèixer aquí.

5. Configura un perfil d’impressió.

6. Toca Desa i, a continuació, Assigna una impressora.

7. Selecciona la impressora de la llista i segueix les instruccions per connectar-la.

8. Toca Desa.

Opció 4: connecta’t a una impressora Bluetooth amb un dispositiu iOS o l’Square Register

1. Comprova que la impressora estigui connectada a l’alimentació mitjançant el cable subministrat pel fabricant. Algunes impressores Bluetooth funcionen amb bateria. Si la que fas servir és d’aquest tipus, assegura’t que estigui carregada.

2. Si cal, prem l’interruptor que trobaràs a la part posterior o inferior per engegar-la.

3. En el cas dels dispositius iOS, Square necessita accedir al Bluetooth per poder connectar-se a aquest tipus d’impressores. Activa el Bluetooth a la configuració del dispositiu i selecciona Square > Bluetooth per activar l’accés. A continuació, torna a iniciar l’aplicació de Square.

4. Segueix les instruccions del fabricant per activar el mode de vinculació del Bluetooth de la impressora.

5. Selecciona Connecta una impressora > Selecciona una impressora > Connecta a una impressora Bluetooth.

6. Segueix els passos per connectar una impressora Bluetooth.

1. Engega la impressora.

2. Ves a la configuració del dispositiu i activa el Bluetooth.

3. Selecciona la impressora.

4. Si se’t demana un PIN, introdueix-hi 1234.

5. Torna a la pàgina anterior.

7. Un cop la impressora estigui vinculada, torna a l’aplicació de Square, on apareixerà un missatge de confirmació.

8. Afegeix un Nom per a la impressora.

9. Configura un perfil d’impressió.

10. Toca Desa i, a continuació, Assigna una impressora.

11. Selecciona la impressora de la llista i segueix les instruccions per connectar-la.

12. Toca Desa.

Opció 5: connecta’t amb una impressora AirPrint

L’assistència d’AirPrint facilita la integració amb qualsevol impressora que sigui compatible amb el protocol AirPrint. Ara pots connectar-te a les impressores més populars compatibles amb AirPrint des del TPV, com ara la Brother QL-1110 i la StarTSP847II.

Consulta més informació sobre AirPrint a la pàgina d’ajuda d’Apple.

1. Comprova que la impressora estigui connectada a l’alimentació mitjançant el cable subministrat pel fabricant.

2. Si cal, prem l’interruptor que trobaràs a la part posterior o inferior per engegar-la.

3. Si la impressora és compatible amb una connexió Ethernet: Localitza el port Ethernet al qual vols connectar-la. Pots fer servir un port Ethernet lliure de l’encaminador o del commutador, o bé connectar-la directament a un port Ethernet instal·lat a l’establiment.

1. Connecta un extrem del cable al panell posterior de la impressora i l’altre, al port Ethernet.

4. Si la impressora és compatible amb una connexió wifi i no fas servir cap cable Ethernet: Segueix les instruccions del fabricant de la impressora per connectar-la a la mateixa xarxa wifi que fan servir els dispositius TPV.

5. A l’aplicació de TPV Square, toca ≡ Més > Configuració > Hardware > Impressores.

6. Selecciona Connecta una impressora > Selecciona una impressora > Connecta a una impressora AirPrint.

7. Selecciona la impressora i toca Desa.

8. Configura un perfil d’impressió.

9. Toca Desa i, a continuació, Assigna una impressora.

10. Selecciona la impressora de la llista i segueix les instruccions per connectar-la.

11. Toca Desa.

Opció 6: IP estàtica (només per a iOS)

Consulta més informació sobre com crear i connectar la impressora a una adreça IP estàtica. crear i connectar la impressora a una adreça IP estàtica

Articles relacionats

No trobes el que necessites?